Menu
PRZYSTAWKI
– Tatar z polędwicy wołowej w towarzystwie cebulki i ogórka kiszonego
– Carpaccio wołowe na ściółce z rukoli skropione oliwą truflową
– Śledź w oleju z cebulką i ogórkiem kiszonym
SAŁATKI
– Sałatka z krewetkami serem halloumi i grillowanym ananasem z sosem cytrynowym
– Sałatka z grillowanymi paluszkami kurczaka z sosem musztardowo-majonezowym
ZUPY
– Chłodnik litewski z jajkiem
– Wariacja pomidorowa na bulionie drobiowym z makaronem, ziołami i mozzarellą
– Bulion domowy z makaronem i oliwą pietruszkową
– Żurek w chlebie
DANIA DRUGIE
– Udo z gęsi z sosem śliwkowym karmelizowanymi buraczkami i kopytkami
– Pierś z kurczaka z sosem musztardowo-miodowym sałatką wiosenną oraz gotowanymi ziemniakami
– Żeberka w sosie BBQ w towarzystwie grillowanych warzyw i puree ziemniaczanym
– Golonka wieprzowa muśnięta glazurą z miodu i piwa z ziemniakami oraz domowym bigosem
– Schabowy w towarzystwie gotowanych ziemniaków i mizerii
– Pieczony dorsz podany z sałatami i frytkami z batatów
– Stek z polędwicy wołowej w sosie z zielonego pieprzu w towarzystwie warzyw z patelni i pieczonego ziemniaka
– Makaron pappardelle z warzywami i sosem śmietanowym
– Burger z polędwicy wołowej podany z frytkami stekowymi oraz sosami
– Burger wegetariański podany z frytkami stekowymi oraz sosami
DESERY
– Panna cotta z sosem o smaku malinowym
– Puchar lodów owocowych
– Puchar lodów bakaliowych
– Ciepła szarlotka z lodami i sosem deserowym o smaku adwokata
– Sernik na sosie deserowym o smaku czekoladowym
Najnowsze komentarze